Αεροσυμπιεστές & Ψυκτικές μονάδες

ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ

Είτε πρόκειται γιά τον μικρότερο αεροσυμπιεστή γιά απλή ιδιωτική χρήση, είτε πρόκειται γιά μεγάλους βιομηχανικούς η φορητούς αεροσυμπιεστές, κάθε τύπου (oil free, εμβολοφόρους, κοχλιοφόρους κλπ.), τα λιπαντικά της Lubrication Engineers όχι μόνο είναι τα καταλληλότερα, αλλά προσδίδουν τέτοια προστασία και απόδοση, που σε συνδυασμό με την τεράστια διάρκεια ζωής που – με ασφάλεια θα έχουν – τα καθιστά την καλύτερη και πλέον αξιόπιστη λύση γιά την συντήρηση και προστασία όλων των αεροσυμπιεστών κάθε τύπου.

Είτε έχετε μεγάλους βιομηχανικούς αεροσυμπιεστές, είτε έχετε κινητούς αεροσυμπιεστές σε εργοτάξια, τα λιπαντικά της Lubrication Engineers, θα εξασφαλίσουν απροβλημάτιστη λειτουργία και προστασία τους, ακόμη και στίς πλέον δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας.

Λιπαντικά με εξαιρετικά εξελιγμένο πακέτο προσθέτων, με εξευγενισμένα βασικά λάδια, 100% παραφινικής βάσης, η 100% συνθετικά. Λιπαντικά που σε πολλές περιπτώσεις έχουν διάκρεια ζωής γιά περισσότερο από 60,000 ώρες, που μειώνουν σημαντικά και, μετρήσιμα πολλές φορές την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Λιπαντικά που μειώνουν τον ρυθμό εξέλιξης τη φθοράς σε πολύ σημαντικό ποσοστό.

Συμβουλευτείτε έναν τεχνικό μας σήμερα και εξασφαλίστε την πλέον αξιόπιστη λύση γιά όλους τους αεροσυμπιεστές σας.


Κυριότερα λιπαντικά γιά αεροσυμπιεστές:

6260 MONOLEC® CENTRIFUGAL COMPRESSOR OIL

Πολύ υψηλής ποιότητας λιπαντικό αεροσυμπιεστών, ειδικά εξελιγμένο γιά χρήση σε φυγοκεντιρκούς αεροσυμπιεστές. Από 100% παραφινικής βάσης βασικά λάδια και ειδικά εξελιγμένο πακέτο προσθέτων.

6401-6407 MONOLEC® R & O COMPRESSOR / TURBINE
OIL

Λιπαντικά αεροσυμπιεστών πολύ μεγάλης διάρκειας, γιά κάθε τύπο αεροσυμπιεστή, με ειδικά πρόσθετα που αποτρέπουν την οξείδωση και την σκουριά. Μειώνουν εξαιρετικά πολύ τον ρυθμό εξέλιξης της φθοράς. Κατάλληλα γιά χρήση σε όλους τους τύπους αεροσυμπιεστών και συστημάτων κυκλοφορίας λαδιού.

6801-6807 MULTILEC® INDUSTRIAL OIL

Η σειρά Multilec είναι η μοναδική σειρά λιπαντικών στον κόσμο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πραγματικά σε απεριόριστες εφαρμογές. Είναι κατάλληλα γιά αεροσυμπιεστές, υδραυλικά συστήματα, αντλίες κάθε τύπου, τουρμπίνες, φυσητήρες, συστήματα κυκλοφορίας λαδιού, ρουλεμάν & γραναζωτά συστήματα και πολλές άλλες εφαρμογές. Εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας ζωής, ελαχιστοποιούν τις επικαθήσεις, έχουν μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.


ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΨΥΞΗΣ

Το λιπαντικό Monolec® Refrigeration Oil 6722-6723, της Lubrication Engineers, καλύπτει όλες τις βασικές προδιαγραφές και ανάγκες γιά όλους τους τύπους συμπιεστών ψύξης. Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ μειώνει σημαντικά τον ρυθμό εξέλιξης της φθοράς, χάρη τόσο στα εξευγενισμένα βασικά λάδια από τα οποία παράγεται, όσο και λόγω της παρουσίας του Monolec, όπως και όλων των υπόλοιπων πολύ υψηλής τεχνολογίας προσθέτων που περιέχει. Σε πολλές περιπτώσεις, οι μείωση των τριβών που παρέχει είναι τέτοια και τόση, που καθιστά την μείωση της κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας απόλυτα μετρήσιμη.