Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Lubrication Engineers A.E

Από το 1986, η Lubrication Engineers A.E παρέχει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά βιομηχανίας και αυτοκινήτου, τα μοναδικά προϊόντα και τις υπηρεσίες της Lubrication Engineers Inc, Texas. Από το 2006, η Lubrication Engineers A.E έχει οριστεί απο την μητρική της εταιρεία, ώς αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων της και για τις χώρες: Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Αλβανία και FYROM, ενώ από τις αρχές του 2014 της έχει πλέον ανατεθεί και η ανάπτυξη της αγοράς της Ρουμανίας.


Βιομηχανικά Λιπαντικά

Η πλήρης σειρά λιπαντικών της Lubrication Engineers, κατασκευασμένα από ειδικά εξευγενισμένα βασικά λάδια, με τα μοναδικά αποκλειστικής ιδιοκτησίας της LE, πρόσθετα λιπαντικών Almasol, Monolec, Duolec & Quinplex. Μοναδική απόδοση, μεγάλη διάρκεια ζωής, μειωμένο κόστος συντήρησης, χαμηλό κόστος χρήσης.

Λιπαντικά Ναυτιλίας

• Γράσα με εξαιρετική αντίσταση στο ξέπλυμα από το θαλασσινό νερό, τις πιέσεις και τις κρούσεις, που παραμένουν στις εφαρμογές (windlasses, βίντσια, συρματόσχοινα, πίροι κόμπλερ κλπ) για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα.
• Λάδια πολύ μεγάλης διάρκειας ζωής (dry dock to dry dock application), με άμεσο διαχωρισμό από το νερό και εξαιρετική φορτοϊκανότητα.
• EAL λιπαντικά (Environmentally Acceptable Lubricants), σύμφωνα με το 2013 VGP που παρέχουν ταυτόχρονα εξαιρετική απόδοση και προστασία από την φθορά.

Viper MK II Wire Rope Lubricator

Σύστημα λίπανσης και προστασίας συρματοσχοίνων κάθε τύπου και κάθε μεγέθους.

Λάδια κινητήρων & Πρόσθετα καυσίμων

.

Καθαριστικά πετρελαίου (Oil Spill Eater)

Η απόλυτη & ασφαλής προστασία για την εξουδετέρωση πετρελαιοκηλίδων. Αντιρρυπαντική προστασία, καθαρισμός δεξαμενών πλοίων, δεξαμενών έρματος και δεξαμενών σεντίνων. Επίσης καθαρισμός βιομηχανικών χώρων από κηλίδες, διαρροές λιπαντικών ή βαρέων υδρογονανθράκων. Σε αποκλειστική διάθεση από την Lubrication Engineers ΑΕ από το 2015

Προϊόντα Συντήρησης Λίπανσης (ARS)

.