Πρόσθετα Λιπαντικών

Αποκλειστικής Ιδιοκτησίας

Πρόσθετα αποκλειστικής ιδιοκτησίας της LE, που προσδίδουν στα λιπαντικά της εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης και δεν θα βρεθούν σε κανένα άλλο λιπαντικό στον κόσμο!

 

 

Almasol

Το πρόσθετο υψηλών πιέσεων, αποκλειστικής ιδιοκτησίας της Lubrication Engineers που μειώνει την τριβή και την φθορά. Προστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειες σε θερμοκρασίες και φορτία εξαιρετικά μεγαλύτερα από αυτά που αντέχουν τα κοινά λιπαντικά καθώς και τα διάφορα πρόσθετα λιπαντικών

Κατεβάστε το άρθρο γιά το Almasol:


 Almasol GR ls.pdf


 

 

Monolec

Το Monolec, είναι ένα 100% συνθετικό πρόσθετο λιπαντικών, που χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα βιομηχανικά λάδια της LE, αλλά και σε μερικά από τα γράσα της.

Η ονομασία του Monolec, προκύπτει από το mono-molecular, όρος που περιγράφει πως τα μόρια, που μοιάζουν με μικροσκοπικά ρουλεμάν, δημιουργούν μια μονή (-mono-) επίστρωση στις μεταλλικές επιφάνειες, για να προστατέψουν από την επαφή του μετάλλου με άλλο μέταλλο.

Κατεβάστε το άρθρο γιά το Monolec:


 MONOLEC GR.pdf


 

 

Duolec

Διπλής δράσης πρόσθετο αποκλειστικής ιδιοκτησίας της Lubrication Engineers, το οποίο ενισχύει σημαντικά την αντοχή της ελαστοϋδροδυναμικής λιπαντικής μεμβράνης, καθώς και την λίπανση οριακής μεμβράνης.

Κατεβάστε το άρθρο γιά το Duolec:


 DUOLEC FLYER GR.pdf


 

 

Quinplex

Το Quinplex είναι ένα πρόσθετο αποκλειστικής ιδιοκτησίας της Lubrication Engineers, που εξελίχθηκε μετά από σχετικές έρευνες που έγιναν στην Ευρώπη. Η εταιρεία Almasol Corporation (100% θυγατρική της L.E.) τελειοποίησε την έρευνα του Quinplex και αφού απέκτησε τα δικαιώματά του, το εξέλιξε στη σημερινή του μορφή.

Κατεβάστε το άρθρο γιά το Quinplex:


 QUINPLEX GR.pdf